Translate

joi, 26 martie 2015

Galaxy S6 fara card si baterie incorporata. De ce?


   Galaxy s6, un telefon uhm.. genial.
   Cum a ajuns Samsung sa facă un telefon din ăsta? Nu știu sa va spun, dar cert e un lucru: Și-a pus inginerii la muncă nu gluma. Cine s-a jucat pe un asemenea terminal poate sa confirme ca design-ul este desavarsit, arată într-un mare fel și la specificatii este un killer. Împreuna cu S6 Edge, a rupt gura târgului ce mai.
   Bun, ca sa facă telefonul ăsta au investit mult si prețul produsului e mare orice s-ar spune, adică să dai 3300 lei pe varianta de 32gb, e o suma pe care nu o platește multă lume.
   Să-i mai facă si slot de card si să aibă și baterie ce se scoate, ia ghiciți... Costa. Asta inseamnă că au renunțat la aceste două caracteristici să pastreze un cost mai mic.
   Acum să fim serioși cine are nevoie mai mare de 32GB? prea putina lume. Cine isi schimbă bateria la telefon, că asa vrea el? Exactly... Nobody... Intrebare: Da' dacă se strică bateria domne'? Raspuns: Nu prea are cum. La tehnologiile actuale de fabricație nu prea au cum sa se strice de la sine... Ele se uzeaza doar in timp... Și vorbim de cațiva ani... Cine ține un telefon mai mult de 4 ani? Sunt persoane... Ei și pentru asta e solutie... Adica se poate inlocui bateria, daca nu isi mai face serviciul de o zi. Se merge la service si se inlocuiește. Bum, și iți mai merge telu cațiva ani.
   Din punctul meu de vedere este un compromis acceptabil pe care l-a facut Samusng... Pentru ca... Design-ul, Doamne design-ul face toti banii.
   Carcotasii: E copiat dupa Iphone!
   Raspuns: Și ce daca? Tot arata mai bine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu